ul.Njegoševa 16 Podgorica 81000, Crna Gora

USLUGE

OSNIVANJE PREDUZEĆA

Ukoliko želite da registrujete svoj biznis, potrebno je da nam pošaljete naziv firme, djelatnost kojom ćete da se bavite i vaš kontakt telefon, e-mail.

RAČUNOVODSTVENE I KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Računovodstvena agencija „J-CONTO“ d.o.o. pruža kompletnu uslugu računovodstva i poreskog savjetovanja za mikro, mala i srednja preduzeća raznih djelatnosti…

PORESKO SAVJETOVANJE

Savjetovanje o svim pitanjima o porezu: porez na dodatu vrijednost; porez na dohodak, porez na zakup;porez na dobit preduzeća.

O NAMA

Osnivač i Izvršni direktor je Jadranka Ćetković, ekonomista tur.struke, ovlašćeni računovođa sa sertifikatom i licencom ISRCG – član Instituta Sertifikovanih računovođa Crne Gore, stečajni upravnik – član Komore stečajnih upravnika Crne Gore i sudski vještak finansijske struke za oblast turizma – član Udruženja sudskih vještaka Crne Gore. Najveća potvrda našeg uspješnog poslovanja jeste dugogodišnja saradnja sa klijentima i njihovo povjerenje koje nam ukazuju.

PONUDA

S obzirom da se računovodstvene i knjigovodstvene usluge sastoje od mnogo različitih faktora i da su kod svih klijenata zapravo drugačije, ne postoji jedna fiksna cijena za sve.

Cijena zavisi od : Vaše djelatnosti poslovanja; koja ste vrsta poreskog obveznika; da li ste u sistemu pdv-a; broja dokumenata; veličine poslovanja; broja zaposlenih radnika…

PIŠITE NAM